Sarjacrossi

Vuoden 2020 osalta sarjacrossi tullaan ajamaan luokkien 65, 85, harraste ja avoin luokan osalta. Korona on pahasti sekoittanut ja voi jatkossakin sekoittaa vielä aikatauluja.

Kevään osalta aikataulut on: 2.6, 9.6, 16.6, 30.6.

Syksyn osalta ei vielä voida aikatauluja julkaista, koska silloin pyritään järjestämään kerhojen välisiä sarjoja Racing for Fun konseptilla.

Osallistumisoikeus sarjoihin on kaikilla HyMK:n jäsenillä (UrhS 2016 1.0, 17.2.2016 Jäsentenvälisiin kilpailuihin saavat osallistua vain järjestävän kerhon jäsenet). Lisäksi pyörässä on oltava pakollinen voimassa oleva liikennevakuutus sekä kuljettajalla on suositeltavaa olla SML:n kilpailulisenssivakuutus tai vastaava. Sarjacrosseihin kaikki kuljettajat osallistuvat omalla vastuulla, joten osallistujien vakuutusten on oltava kunnossa.

Osallistumismaksu 5 euroa.

Aikataulu:

– Ilmoittautuminen klo: 16.30 – 17.00

– 65 ja 85 pyörien harjoitus klo: 17.00 – 17.15

– Ensimmäiset erät alkaa klo: 17.20 ja viimeiset erät loppuu klo: 20.00 mennessä.

Kilpailu

Jokainen tuokoon mukanaan lippumiehen / -naisen sarjacrosseihin kaikkien osallistujien turvallisuuden takia. Illan aikataulu on hyvin tiukka, eli jokainen huolehtii siitä, että oma lippumies/-nainen on ajoissa paikallaan ja erät saadaan käyntiin ajallaan. Liputtajien puuttuessa ko. erän sovitun mukaisesta kellonajasta, erä peruutetaan, jotta muiden lähtöjen aikataulu ei vaarannu. Ilmoittautumisen yhteydessä järjestäjä ilmoittaa lippumiehen paikan ko. harjoituserään.

Jos kilpailijalla ei ole järjestää liputtajaa omaan eräänsä on hänen osallistumismaksunsa 15 euroa.

Harjoituserään mennään puomille valmiiksi odottamaan. Kun edellisen erän viimeinen tulee maaliin, lippumiehet vaihtuvat ja seuraava erä lähtee liikkeelle saman tien.