Junnujen crossikoulu 2021

Kesän crossikoulu aloitetaan 3.5.2021.
HUOM! Avin rajoitukset otetaan huomioon!

Koulutus on joka toinen viikko klo 18.00-20.00. (Toukokuussa maanantaisin, kesäkuussa tiistaisin ja syksyllä vaihdellen ma/ti)

Kevään päivät: 3.5, 17.5, 1.6 ja 15.6.

Syksyn päivät (alustavasti): 10.8, 23.8, 30.8 ja 6.9.

Kokoonnumme varusteet päällä klo 17:45 kahvion eteen, jossa infotilaisuus ja ryhmäjako.

Ryhmiä tulee yhteensä kolme, yleensä kaksi isolle radalle ja yksi pikkuradalle

Valmentajina ovat tutut Hyvinkääläiset, lisäksi tarkoituksena saada vierailevia valmentajia MX1 SM-tason kuljettajista

Ajoillat on tarkoitettu 4–18 -vuotiaille. Ajoilloissa kuljettajat on jaettu pyöräkoon ja vauhdin mukaan erilaisiin ryhmiin. Crossikoulun perusajatuksena on opettaa ja kehittää ajotekniikkaa yhdessä samantasoisten kuskien kanssa, sekä antaa vinkkejä oman harjoittelun tueksi

Osallistumisen edellytys on HyMK kerhon jäsenyys. Jäseneksi voi liittyä Hyvinkään Moottorikerho ry -nettisivujen kautta. HyMK jäsenmaksu on 40 € /vuosi ja alle 15 vuotiaille liittyminen on ilmaista.

Crossikoulu maksaa 50 € kaudelta ja se maksetaan paikan päällä kahvioon ensimmäisellä kerralla, lisäksi edellytetään 3 talkookertaa kerhon tapahtumissa. Mikäli ei osallistu talkoisiin, niin maksu on 150 eur. Talkoolistoja ylläpidetään kahviossa.

Osallistujilla tulee olla asianmukaiset varusteet ja pyörän liikennevakuutus.

Crossikouluun saapuvalla kuljettajalla on oltava mukanaan huoltaja, joka osallistuu koulutuksen aikana koulutuksen vetäjien ohjeistamiin liputus- tai avustustehtäviin.

 

Ilmoittautumiset: nuorisojaos@hyvinkaanmoottorikerho.fi

Ilmoittautumistiedot: kuljettajan nimi, ikä, pyöräkoko, ajovuosien määrä, huoltajan nimi ja puhelinnumero. Ilmoita myös voiko huoltajan lisätä crossikoulun whats up-ryhmään tiedotusta varten.

Lisätietoja voit kysellä:

Janne Saarimäki / 040 528 3476